Wat is ProBeleggen?

ProBeleggen is een online platform dat u de kans biedt om professionele beleggers (Pro’s) te volgen tegen een dagelijks tarief. Afhankelijk van uw abonnementskeuze (Goud, Zilver of Brons) volgt u 1 of meerdere Pro’s. U krijgt dan toegang tot hun portefeuille, marktvisie, aandelen analyse en investment cases die de Pro publiceert. U beslist zelf of u de beleggingsideeën van de Pro wil volgen, of slechts deels zijn portefeuille gebruikt voor uw eigen koers.

Dit initiatief werd opgezet door Jim Tehupuring. De dienst omvat de portefeuilles van een 12-tal Pro’s, waar zowel Nederlanders als Belgen inzitten.

Wilt u meer weten over de unieke samenwerking tussen Binck en ProBeleggen? Volg dan deze link voor meer informatie.

Wilt u meer weten?
Vraag dan gerust ons informatiepakket aan.


Meer beleggingstermen     Ja, ik wil ook beleggen bij Binck

De informatie in dit ABC is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.