Wat zijn realtime koersen?

Realtime koersen zijn koersen in real time maar die niet streaming zijn, dit wil dus zeggen dat u de live koers ziet op het moment dat u de pagina heeft geopend. Nadien zal deze prijs niet meer wijzigen. U dient dus steeds de pagina te verversen indien u de meest recente koers went te zien. 

Realtime koersen en nieuws

Bij Binck heb je altijd het laatste Nederlandstalig nieuws van ABM Financial News, direct van de beursvloer. Gratis en onmisbaar voor elke belegger. Gebeurt er iets, waar ook ter wereld, dan hoor je het direct.

Je ziet de belangrijkste koersinformatie en grafieken, zonder vertraging op jouw beeldscherm.

Wilt u meer weten?
Vraag dan gerust ons informatiepakket aan.


Meer beleggingstermen     Ja, ik wil ook beleggen bij Binck

De informatie in dit ABC is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.