Wat is een tracker (ETF)?

ETF's zijn beleggingsproducten die een index op de voet volgen. Ze combineren de voordelen van aandelen met die van een beleggingsfonds. Technisch gezien is een ETF een beleggingsfonds waarin alle aandelen van een index zijn opgenomen in een identieke verhouding. Daardoor is een ETF nagenoeg gelijk aan de stand van een index of een fractie daarvan.

Indexbeleggen

Een ETF volgt niet slechts één bedrijf van de index, maar de gehele index. Het is dus heel eenvoudig om te beleggen in de 25 grootste bedrijven van Nederland, door middel van een ETF op de AEX. ETF’s zijn verkrijgbaar voor meerdere indices zoals de Dow Jones en Nikkei of indices op het gebied van vastgoed en goud. Beleggen in ETF’s is een relatief veilige manier van beleggen doordat er gespreid belegd wordt. Wenst u te beleggen in ETF’s, dan is Binck Fundcoach het overwegen waard. Binck Fundcoach is speciaal ontworpen om u zo goed en gemakkelijk te laten beleggen in ETF’s en beleggingsfondsen. Zo krijgt u een gedegen ondersteuning en de deskundige service waar Binck om bekend staat.

Wilt u meer weten over ETF's? Lees verder!

Wat past bij u?


Gaat u zelf aan de slag of geeft u het liever uit handen?
Vertel ons iets over uzelf. Dan vertellen wij wat we voor u kunnen doen.


Ontdek het in 10 vragen!   Brochure aanvragen

De informatie op deze pagina is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.