Beleggen in warrants

Een warrant lijkt op een optie, maar is het niet. Het belangrijkste verschil is dat opties worden uitgegeven door de beurs en warrants door een bank of instelling. Een warrant is relatief onbekend in Nederland, dit in tegenstelling tot Frankrijk. Hier zijn warrants bijzonder ingeburgerd. Verhandeling van warrants vindt plaats op de effectenbeurs van Euronext Amsterdam. Warrants hebben veelal betrekking op een index of een sector, bijvoorbeeld technologie. Een voorbeeld van warrants zijn bijvoorbeeld personeelsopties.

Open een rekening

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Beleggen in warrants bij BinckBank

BinckBank heeft een breed en gevarieerd aanbod van meer dan 100 verschillende warrants. Voor meer informatie over de risico’s en kenmerken van beleggen in warrants, verwijzen wij u naar de risicopagina’s in de handleiding in het document center. Naast de lage transactietarieven, krijgt u bij BinckBank ook een bekroonde en eenvoudig te gebruiken website. Sinds enige tijd kunt u ook beleggen met uw smartphone of tablet.

Wat past bij u?


Zelf aan de slag of geeft u het liever uit handen?
Vertel ons iets over uzelf. Dan vertellen wij wat we voor u kunnen doen.


Ontdek het in 10 vragen!   Brochure aanvragen

De informatie over beleggingsproducten is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.