Binck Academy

Een unieke service van BinckBank om van u een betere belegger te maken.

Leer beter beleggen

De Binck Academy is gestart om beleggers beter in staat te stellen hun financiële ambities waar te maken en verstandige beleggingsbeslissingen te nemen. Want beleggen en het opbouwen van vermogen kan heel simpel, maar daarmee is het nog niet eenvoudig.

Neem alvast een voorproefje

Wat kunt u verwachten van de Binck Academy?


Webinars

Een internetuitzending van een uur over vermogensopbouw, trading en andere financiële onderwerpen.

Tutorials

Online leergangen over bijvoorbeeld turbo’s, opties of technische analyse.

Video's

In korte video’s worden de belangrijkste financiële begrippen uitgelegd.

Artikelen

Stukken waarin voor beleggers belangrijke of actuele onderwerpen in heldere taal worden uitgelegd.

Whitepapers

Papers waarbij beleggingsproducten diepgaand worden ontleed of op financiële en fiscale actualiteit wordt ingespeeld.

Beleggingsbijeenkomsten

Fysieke bijeenkomsten waarbij de beginselen van beleggen uit de doeken worden gedaan.

De Binck webinars

Klanten van BinckBank kunnen webinars volgen over alle vormen van beleggen. Of u nou uw eerste stappen maakt op de beurs, interesse heeft in optiestrategieën of uw geld wilt laten beleggen. Er zijn altijd webinars waar u wat van kunt opsteken.

De webinars staan onder de deskundige leiding van onze beleggerstrainers Peter Siks en Hans Oudshoorn. Regelmatig schuiven ook interessante kennispartners uit de financiële wereld aan die hun kennis en expertise graag delen.

Neem een kijkje in de wereld van de Binck webinars door u in te schrijven voor het eerstvolgende webinar, wie weet helpt het u op weg!

Beleg op de manier die bij u past

Iedereen kan leren beleggen, is ons uitgangspunt. Dit betekent niet dat er een ‘one size fits all’ aanpak is. Nee, het betekent dat u kunt (leren) beleggen op de manier die bij u past. Dat kan heel actief beleggen zijn – al dan niet met opties en turbo’s – of juist een stuk rustiger. Bepalende factoren hierbij zijn uw doelen, beleggingshorizon, risicobereidheid, ervaring en beschikbare tijd om er een aantal te noemen.

De missie van BinckBank is om “mensen in staat te stellen om hun doelstellingen waar te maken” en uiteindelijk zelf de regie over de eigen financiën te hebben. Educatie is hierbij een belangrijke pijler en het bestaansrecht van de Binck Academy.

De filosofie achter de Binck Academy is heel eenvoudig: een belegger die beter begrijpt wat hij (of zij) doet, zal dit terug zien in het rendement. En dat is precies wat we dagelijks doen. Uitleg geven over beleggingsbegrippen, -producten en -strategieën en de risico's. Ook geven wij duiding over de relevante economische actualiteit voor de belegger. Kortom, we doen er alles aan om u zo goed mogelijk beslagen ten ijs te laten komen. Via de Binck Academy stellen we u in staat doordacht en goed gefundeerd uw eigen beleggingskeuzes te maken.

Binck Academy: geschikt voor ieder type beleggerVoor de starter

Zet u de eerste stappen op de beurs en wilt u meer leren over beleggen? Kom meer te weten over de basics van beleggen zoals de werking en risico's van beleggingsproducten en het belang van spreiding.


Voor de lange adem belegger

Bent u al bekend met de basics en wilt u weten hoe u zelf een portefeuille kunt samenstellen en onderhouden? Leer alles over slimme strategieën en methoden om op lange termijn vermogen op te bouwen.


Voor de (day)trader

Wilt u actief beleggen op de beurs? En voelt u zich comfortabel met de verhoogde risico's die het snel in- en uitstappen in aandelen, turbo's en opties met zich meebrengt? Leer dan alles over (day)trading. 


Al ruim 300.000 klanten gingen u voor!
Start nu en krijg toegang tot de Binck Academy.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen