De (day)trader

U wilt actief beleggen op de beurs. En voelt u comfortabel met de verhoogde risico's die het snel in- en uitstappen in aandelen, turbo's en opties met zich meebrengt. Ook voor de (day)trader staat de Binck Academy vol met nuttige artikelen en video's om de juiste keuzes te maken. 

Om u kennis te laten maken met wat de Binck Academy u allemaal te bieden heeft bieden we u gratis deze serie aan. Deze serie is uitermate geschikt voor actieve beleggers die alles willen leren de psychologie van het traden en willen leren hoe ze een trading plan moeten opstellen. De Binck Academy staat boordevol met artikelen, whitepapers en video's over slimme beleggingsstrategieën en analysemethoden om actief te handelen, en dit is er slechts een selectie uit.

Het trading plan
(1/3)

In een trading plan beschrijft u op hoofdlijnen uw handelsstrategie. Het dwingt u om vooraf na te denken over uw eigen handelsregels. Een resultaat van een trading plan zou moeten zijn dat helder wordt wat uw ‘edge’ is ten opzichte van de andere marktparticipanten. Wat gaat ervoor zorgen dat u het beter gaat doen dan gemiddeld? Als u dat niet kunt benoemen, is de kans groot dat u geen edge heeft en dan is ieder resultaat beter dan de markt gebaseerd op geluk.

De psychologie van het traden
(2/3)

Succesvol beleggen kunt u in 10 minuten per jaar doen. Bij traden is dit onmogelijk. Het (zeer) actief traden op de beurs vraagt veel meer toewijding dan beleggen. Gelukkig zijn er veel succesvolle traders (geweest) die hun pijlers van succes met u willen delen.
Want laat het wel helder zijn: er zijn weinig (zeer) succesvolle traders, maar heel veel mislukte traders. Met dit in het achterhoofd is het goed om te kijken welke mindset nodig is als trader om succesvol te zijn.

Moving average in de praktijk
(3/3)

Het gebruik van Moving Average (voortschrijdend gemiddelde) valt onder kwantitatieve of statistische technische analyse en is objectief. Of u de berekening toepast of iemand anders, de uitkomst is hetzelfde. Naast kwantitatieve technische analyse bestaat visuele technische analyse. Bij deze variant worden grafieken van historische koersen bestudeerd om informatie te krijgen over trends, steunen en weerstanden. Maar hoe gebruikt u dit in de praktijk?

Al ruim 300.000 klanten gingen u voor!
Start nu en krijg toegang tot de Binck Academy.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen