De belegger met een lange adem

Bent u al bekend met de basics en heeft u interesse om een portefeuille op te bouwen voor de lange termijn? Ook dan staat de Binck Academy vol met nuttige artikelen en video's om de juiste keuzes te maken.

Om u kennis te laten maken met wat de Binck Academy u allemaal te bieden heeft bieden we u gratis deze serie aan. Deze serie is uitermate geschikt voor beleggers die al bekend zijn de met basics van beleggen en willen weten hoe men zelf een (brede) beleggingsportefeuille kunnen samenstellen en onderhouden. De Binck Academy staat boordevol met artikelen, whitepapers en video's over interessante beleggingsstrategieën en slimme analysemethoden om op lange termijn vermogen op te bouwen, en dit is er slechts een selectie uit.

Voorkom de 7 belangrijkste beleggersfouten
(1/3)

Beleggers zijn mensen. En mensen maken fouten, dus beleggers ook. Zo eenvoudig is het. Mensen zijn gelukkig ook in staat om te leren en iedereen kent het spreekwoord van de ezel. Cru gezegd: mensen die niet leren van hun fouten zijn ezels. In dit artikel worden een aantal veelgemaakte beleggersfouten geschetst. 

6 bekende strategieën voor aandelenbeleggers
(2/3)

Een strategie om vermogen op te bouwen is eigenlijk niets anders dan een set aan (beleggings)regels. Soms zijn er maar enkele regels om te volgen, soms behelst de strategie meerdere en complexere regels. In dit artikel worden een aantal van beleggingsstrategieën kort en bondig uitgelegd.

Beleggen als een
voetbalcoach
(3/3)

Wat hebben sport en beleggen met elkaar gemeen? Bij beiden moet men tijd, toewijding en geld investeren om uiteindelijk te kunnen oogsten. En natuurlijk een beetje geluk hebben. Bij het opbouwen en het onderhouden van een portefeuille kan het zinvol zijn te denken als een coach welke een evenwichtig team het veld in moet sturen.

Al ruim 300.000 klanten gingen u voor!
Start nu en krijg toegang tot de Binck Academy.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen