De starter

Voor starters klinkt beleggen al snel ingewikkeld, maar dat valt erg mee. De Binck Academy staat boordevol informatie voor hen die de eerste stappen op de beurs maken.

Om u kennis te laten maken met wat de Binck Academy voor u allemaal in petto heeft, bieden we gratis deze serie aan. In deze serie komt u meer te weten over de basics van beleggen zoals de werking en risico's van beleggingsproducten en het maken van een beleggingsplan. De Binck Academy staat boordevol met artikelen, whitepapers en video's om de beginnende Zelf Belegger op weg te helpen, en dit is er slechts een selectie uit.

Hoe begint u met zelf beleggen? (1/3)

Alle begin is moeilijk. Dat geldt ook voor beginnen met beleggen. Dit kan best eng zijn. Het gaat tenslotte om geld. Uw geld. Maar als u goed oplet, uw huiswerk doet, uw risico beperkt en de grootste valkuilen vermijdt, dan ziet u dat het erg meevalt.

Het beleggingsplan
(2/3)

Het hebben van een plan zorgt voor houvast en het Amerikaanse spreekwoord: “Failing to plan is planning to fail” klopt helaas. Het is verstandig om een beleggingsplan te hebben. En in dat plan worden een aantal vragen beantwoord.

Risico en rendement
(3/3)

Veel beleggers kijken aan het einde van het jaar wat hun rendement is geweest. Hoe hoger het rendement, hoe beter ze hebben belegd. Maar is dit wel zo? Wordt er wel voldoende rekening gehouden met het risico als er alleen naar rendement gekeken wordt? Want risico en rendement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tegenover een hoger rendement staat een hoger risico.

Al ruim 300.000 klanten gingen u voor!
Start nu en krijg toegang tot de Binck Academy.


Open een rekening   Informatiepakket aanvragen