Gek op Beleggen

Peter Siks gaat in gesprek met Binck-beleggers over hun strategie en visie

SoundCloud Spotify Stitcher Stitcher

De informatie die tijdens de podcast wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de podcast, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens de podcast wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Eerdere afleveringen

Beleggen, emoties en fouten durven maken

In deze aflevering te gast: Koos Zwerver. Ooit begonnen als banketbakker, besloot hij zijn carrière in de boardroom van CMG. Wat zijn zijn lessen en adviezen voor beleggers na ruim 40 jaar ervaring op de beurs?

Een frisse blik op beleggen in tech

In deze aflevering is Peter van den Elzen te gast. Deze geneticus van origine heeft een prikkelende visie op beleggen in de sectoren tech en bio-tech.