• Gek op Beleggen podcast

Een goed gesprek over optiebeleggen

Beleggerstrainer Peter Siks spreekt met Gerwin van de Belt, zelfstandig ondernemer, over optiebeleggen en de verschillen tussen 'handelen' voor de korte en beleggen voor de lange termijn.Over deze podcast

Wat maakt een succesvolle belegger succesvol? En welke strategieën hanteren zij? In de podcast Gek op Beleggen gaat beleggerstrainer Peter Siks in gesprek met beleggers over hun strategieën, visies en keuzes op de beurs. 

Heeft u ook een inspirerende visie op beleggen, een alternatieve kijk of een interessant verhaal en wilt u deze ook delen met ons en de rest van de wereld? Stuur ons een mail op academy@binck.nl en we nemen contact met u op.


SoundCloud Spotify Stitcher Stitcher

De informatie die tijdens de podcast wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de podcast, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens de podcast wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.