SoundCloud Spotify Stitcher Stitcher Apple Podcasts

De informatie die tijdens de podcast wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de podcast, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens de podcast wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Hoe een jonge belegger naar zijn portefeuille kijkt

Hoe kijkt Jaap, een jonge belegger met een behoorlijke dosis ervaring, naar de markt en hoe houdt hij zich vast aan zijn voorgenomen plannen?

Van fondsbeleggen naar big tech en penny stocks

Nog niet zo heel lang geleden begon hij nog voorzichtig met Binck Fundcoach, maar al snel verdiepte Vincent zich verder in de wereld van beleggen. Over beleggen in big tech, penny stocks en FOMO.

Jong beleggen en trends voor de toekomst

Jonge belegger Kas Bedet (23) belegt in de eerste plaats voor de lange termijn, maar kijkt ook naar interessante trends voor het nu. In gesprek met Peter Siks vertelt hij hoe hij deze trends verkent.

Wim’s optiestrategie: een duik in puts en calls

Anders dan de gemiddelde langetermijnbelegger belegt Wim Paardekooper niet zozeer in aandelen, maar vooral in opties. In gesprek met Peter Siks zet hij de optiestrategie uiteen waar hij inmiddels alweer ruim 30 jaar aan sleutelt.

Je huiswerk doen, en andere lessen van 60 jaar beleggen

Jan Kluft vertelt over je huiswerk doen, diep in cijfers duiken en focus versus spreiding. Plus vele andere lessen van 60 jaar ervaring op de beurs.

Waarom Wietse begon met beleggen

Zo’n twee jaar geleden begon Wietse Sytsema – souschef bij De Scheepskameel – met beleggen. Wat deed hem starten?

Leren beleggen door te beginnen

Beginnen is misschien wel gewoon de beste manier om het te leren, zo dacht Veronique. Dus startte ze zo’n twee jaar geleden met beleggen. Hoe kijkt zij daar nu naar?

Vermogensopbouw voor financiële vrijheid

Als financieel coach helpt Josien Verweij mensen slim omgaan met hun geld. Welke rol ziet ze daarbij voor beleggen?

Een goed gesprek over optiebeleggen

Beleggerstrainer Peter Siks spreekt met Gerwin van de Belt, zelfstandig ondernemer, over optiebeleggen en de verschillen tussen 'handelen' voor de korte en beleggen voor de lange termijn.

Gespreid beleggen in groeisectoren

Peter Siks in gesprek met Tijn Mutsaerts over zijn visie op beleggen voor de lange termijn en zijn keuze om te spreiden binnen specifieke sectoren.

Beleggen, emoties en fouten durven maken

In deze aflevering te gast: Koos Zwerver. Ooit begonnen als banketbakker, besloot hij zijn carrière in de boardroom van CMG. Wat zijn zijn lessen en adviezen voor beleggers na ruim 40 jaar ervaring op de beurs?

Een frisse blik op beleggen in tech

In deze aflevering is Peter van den Elzen te gast. Deze geneticus van origine heeft een prikkelende visie op beleggen in de sectoren tech en bio-tech.