Beleggen in Bitcoin, waar moet je op letten?

Alle ins en outs van cryptocurrencies 
do
21
dec
bincknederland/20171221_1

Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn vormen momenteel een veelbesproken onderwerp onder beleggers. Voor- en tegenstanders staan ver van elkaar in hun visie: is het een enorme bubbel die ieder moment kan ploffen, of zijn crypto’s (kort voor cryptocurrencies) de toekomst van de internationale financiële markten en staan we nog maar aan het begin van hun ontwikkeling? Ook door klanten van Binck worden veel vragen gesteld over dit onderwerp.

Peter Siks gaat in gesprek met Maarten Bloemers, een expert over de ins en outs van dit verschijnsel. Bloemers is advocaat en blockchain-ondernemer. Samen zullen ze het onderwerp uitdiepen en toegankelijk maken voor de gemiddelde belegger die hier meer over wil weten. Beleggen in Bitcoin is zeer risicovol en alleen geschikt voor beleggers met een grote risicobereidheid.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn cryptocurrencies, en in het bijzonder de Bitcoin, en hoe worden ze gebruikt?

 • Waarom zijn de koersen hiervan zo hard gestegen?

 • Wat zijn de risico’s van deze producten?

 • Hoe kan ik hierin beleggen bij Binck en waar moet ik op letten?

Niveau

Details

21 dec
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Maarten Bloemers

  Maarten Bloemers is advocaat en ondernemer. Na zijn tijd bij de Nederlandsche Bank is hij zich gaan richten op het automatiseren van juridische processen en kwam hierdoor in aanraking met blockchain technologie.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks werkt al meer dan 25 jaar in de financiële wereld en is gepokt en gemazeld in beleggen. Peter is onder meer geïnteresseerd in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66