Succesvol beleggen in opties

Met de tools van ProTrader 
do
20
sep
bincknederland/20180920_1

Speciaal voor onze actieve en meest veeleisende beleggers hebben we Binck ProTrader. Dit geavanceerde handelsplatform is onlangs compleet vernieuwd. Onze beleggerstrainer Peter Siks laat u graag zien hoe u zo goed mogelijk gebruik maakt van dit platform.

Peter neemt u mee op reis langs de (bijna) eindeloze mogelijkheden van ProTrader. Zo leert u alles over het maken van uw eigen handelsscherm, de Quotebox, het Portefeuilleoverzicht en handelen vanuit de grafiek. Verder zal Peter uitgebreid stilstaan bij de mogelijkheden voor de optiebelegger. Denk hierbij aan de optiegrieken en de combinatieorder. Kortom, allemaal handige tools om optimaal te kunnen profiteren van de vernieuwde handelsapplicatie. ProTrader is beschikbaar als u belegt met de tariefstructuur Blue of Black.

Dit webinar is een must voor actieve traders. Meld u snel aan voor donderdag 20 september.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • U leert alles over het maken van uw eigen handelsscherm
 • Live-demonstratie en tips voor het direct handelen uit de grafiek.
 • Eenvoudig uw instellingen en voorkeuren aanpassen en instellen.
 • Uitleg over de Quote Box, het Portefeuilleoverzicht, de optiecalculator en de Optiegrieken.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is geschikt voor actieve optiebeleggers die op zoek zijn naar het meest geavanceerde handelsplatform. Bent u dat? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Na afloop bent u er helemaal klaar voor. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

 


Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van Binck vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

20 sep
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66