Kansen op de beurs

De visie van Hans Oudshoorn 
di
25
sep
bincknederland/20180925_1

De rentes zijn laag, maar lopen mondiaal iets op. Gevoed door krapte op de arbeidsmarkt en het aantrekken van de olieprijs, loopt de inflatie ook op. Aandelen spelen met recordniveaus, de beweeglijkheid neemt toe en rendement maken met obligaties oogt onmogelijk. Het zijn uitdagende tijden voor beleggers op zoek naar rendement.

Toch biedt deze markt wel degelijk kansen. Tijdens het webinar bespreekt Hans een aantal strategieën waarmee u minder gevoelig bent voor koersdalingen, maar waarbij u flink profiteert als aandelenkoersen stijgen.

Ook gaat Hans uitgebreid in op de opbouw van een solide beleggingsportefeuille en de rol van obligaties, gestructureerde producten, ETF's en opties. Meld u snel aan voor dit leerzame webinar op dinsdag 25 september.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • De essentie van portefeuillemanagement
 • Welke obligatiekansen er zijn en wat zijn interessante (dividend-) ETF's?
 • Risico’s verkleinen en rendement vergroten met opties

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over obligaties, opties, turbo’s en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Let op! Hans heeft flink wat te bepreken. Dit webinar kan daarom iets langer duren dan een uur.


Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

25 sep
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66