De wereld van BNP Paribas OBAM

Kijkje in de keuken 
ma
01
okt
bincknederland/20181001_1

Het beleggingsfonds OBAM kent een lange historie. Jarenlang een vaste waarde in de portefeuille bij veel particuliere beleggers. Totdat 2008/2009 kwam en het fonds hard geraakt werd door de crisis. Maar sinds fondsbeheerder Sander Zondag aan het roer staat (2013) loopt het op rolletjes. Wellicht komt dit door de uitgebalanceerde wereldwijde aandelenportefeuille. Kortom, voldoende reden om een kijkje in de keuken te nemen bij OBAM.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Vanuit welke visie belegt het team van OBAM?
 • Hoe ziet het beleggingsproces er in de praktijk uit?
 • Wat zijn de belangrijkste parameters voor de aandelenselectie?
 • Hoe wordt het risico gemanaged?

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Om het webinar goed te kunnen volgen, heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars
De informatie die tijdens het webinar wordt besproken is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan (gedeeltelijk) verloren gaan. 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

01 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Sander Zondag

  Sander behoort sinds september 2011 tot het OBAM-team en is sinds begin 2013 Chief Investment Officer van het BNP Paribas Global Equity Investment Center waaronder het OBAM fonds valt.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66