Je geld laten beleggen door een robot, wel of niet doen?

Steeds meer beleggers kiezen voor robo-beheer, jij straks ook? 
wo
03
okt
bincknederland/20181003_1

Zelf verantwoordelijkheid nemen voor onze financiële toekomst is belangrijker dan ooit. Robo-beheer is een mooi alternatief om meer uit je geld te halen, zonder dat je zelf in actie hoeft te komen.

We nemen je graag mee in de ins en outs van robo-beheer. En waarom het interessant is om - een deel van - je geld door een robot te laten beleggen.

WAT KUN JE ZOAL VERWACHTEN?

 • Drie goede redenen om je vermogensdoelen onder de loep te nemen: terugtrekkende overheid, spreiding en voor elk doel een passend risico.
 • Robo-beheer. Wat is het precies en waarvoor kun je het ‘t beste gebruiken?

WAT JE VERDER MOET WETEN OVER DE WEBINARS

Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien je zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doe je dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee die niet bij sparen voorkomen. Je inleg kan (gedeeltelijk) verloren gaan.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

03 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Ronald Veerman

  Ronald Veerman is financieel expert bij BinckBank. Daarvoor was hij jarenlang actief als financieel journalist in onder andere Den Haag, Brussel en Amsterdam. Het meest recent als hoofdredacteur van De Financiele Telegraaf (DFT).

 •  

  Jeroen van Hooijdonk

  Jeroen van Hooijdonk is Product Owner Laten Beleggen bij Binck. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle vermogensbeheerproducten binnen de organisatie.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66