Succesvol beginnen met beleggen

Vermijd de valkuilen 
ma
08
okt
bincknederland/20181008_1

Beginnen met beleggen. Hoe doet u dat nou eigenlijk? Waar moet u op letten? Welke risico's passen wel of juist niet bij u? Beleggerstrainer Peter Siks vertelt u wat u wel en wat u niet van beleggen mag verwachten. In dit webinar leert u ook wat de bekende valkuilen voor beleggers zijn en hoe u die kunt vermijden. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de website. Zo leert u hoe u eenvoudig een order inlegt, hoe u gebruik maakt van de verschillende tools en ondersteuning.

Zo leert u tijdens dit webinar de belangrijkste stappen die u moet zetten om slim te beginnen met beleggen.

Als beginnende belegger mag u dit webinar niet missen. Komt u ook? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op maandag 8 oktober.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Wat zijn de beginselen van beleggen en welke valkuilen moet u vermijden?
 • Wat zijn de pijlers van succes en risico's bij beleggen?
 • Hoe werkt de website van Binck?
 • Hoe legt u eenvoudig een order in?

 

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is een must voor alle beginnende beleggers die hun kennis over beleggen en de beleggingssite van Binck willen vergroten. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken is geen beleggingsadvies van Binck. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

08 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66