Technische analyse voor beginners

Leer grafieken bestuderen en koersberekeningen maken 
do
11
okt
bincknederland/20181011_1

Technische analyse heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen onder beleggers. Beleggers gebruiken het met name voor de timing van beleggingsbeslissingen. Tijdens het webinar leert beleggerstrainer Hans Oudshoorn u meer over de basisprincipes van technische analyse. U krijgt uitleg over de verschillende grafieknotaties die technisch analisten gebruiken en leert grafieken te lezen. Naast het herkennen van trends, komen ook belangrijke termen als steun, weerstand, uitbraak en pullback aan bod.

Tevens wordt aandacht besteed aan statistische technische analyse: u maakt kennis met het moving average (MA) en hoe deze te gebruiken. Afsluitend zal de Relative Strength Index (RSI) worden behandeld. 

Als belegger mag u dit webinar niet missen. Komt u ook? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op donderdag 11 oktober.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Wat is technische analyse en waarom zou u het gebruiken?
 • Welke grafieksoorten zijn er en hoe kunt u ze lezen?
 • Hoe herkent u een trend? Het belang van steun en weerstanden
 • Patroonherkenning: de pullback
 • Statistische technische analyse: maak kennis met het MA en de RSI

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is bedoeld voor beleggers die nog geen of weinig ervaring hebben met technische analyse. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Inschrijven voor het webinar is kosteloos.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

11 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66