Belastingtips van fiscalert

Themawebinar over de belastingplannen van 2019 
di
30
okt
bincknederland/20181030_1

De derde dinsdag van september – Prinsjesdag – ligt achter ons. De contouren van de belastingplannen zijn bekend. Tijdens het webinar van dinsdag 30 oktober gaat Hans Oudshoorn in gesprek met Marcel Piket van FiscAlert over de belastingplannen voor komende jaren en wat ze voor u betekenen.

En natuurlijk krijgt u verschillende praktische tips. Met deze slimme aangiftetips kunt u veel besparen én laat u geen geld liggen bij de Belastingdienst. Heel veel leuker kunnen we belastingen niet maken, maar hopelijk wel wat makkelijker. Meld u aan voor het webinar op dinsdag 30 oktober om 20.00 uur.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Belastingplannen voor 2019
 • Wat betekenen de belastingplannen voor u?
 • Eindejaarstips voor 2018 en hoe u zo slim mogelijk uw aangifte in orde maakt.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is geschikt voor elke belegger die meer wilt weten over de belastingplannen van Rutte III en hoe u hier zo slim mogelijk van profiteert. U hoeft geen diepgaande kennis over belastingen te hebben.


BinckBank verstrekt geen fiscaal advies. Uw fiscale behandeling hangt mogelijk ook af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Voor meer informatie over uw fiscale situatie adviseren wij u contact op te nemen met een fiscaal adviseur.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

30 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

 •  

  Marcel Piket

  Marcel Piket is hoofdredacteur van FiscAlert en heeft een zelfstandige praktijk voor belastingadvies en financiële planning. FiscAlert is het onafhankelijke tijdschrift voor iedereen die zijn belastingen en overige financiële zaken perfect op orde wil hebben.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66