Opties met Oudshoorn

Aanvallers voor scorend vermogen 
di
06
nov
bincknederland/20181106_1

Wie webinars van Hans volgt, weet dat hij belegt als een voetbalcoach. In het webinar ‘Kansen op de beurs’ van 25 september stonden vooral de achterhoede en het middenveld centraal. In het webinar ‘Opties met Oudshoorn’ staat juist de voorhoede in de schijnwerpers. Hoe kunt u opties defensief gebruiken als vervanging van aandelen én zelf(-s) een converteerbare obligatie bouwen? En hoe kunt u ze op basis van TA-grafieken offensief inzetten voor een opti(e)maal resultaat?

Tijdens het webinar bespreekt Hans een aantal optiestrategieën waarmee u minder gevoelig bent voor koersdalingen, maar waarbij u flink profiteert als aandelenkoersen stijgen. Ook leert hij aan de hand van actuele voorbeelden hoe u risico’s van aandelenbeleggingen kunt verlagen en rendementskansen kunt vergroten. 

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Defensief gebruik van opties
 • Opties optimaal offensief inzetten
 • Risico’s verkleinen en rendementskansen vergroten met straddles en strangles
 • Technische analyse en opties: een goed huwelijk

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met kennis over opties (u weet wat het schrijven van opties is) en technische analyse. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Let op! Hans heeft flink wat te bepreken. Dit webinar kan daarom iets langer duren dan een uur.


Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van Binck vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

06 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66