Extra inkomen uit uw vermogen

Met dividend en coupon 
di
13
nov
bincknederland/20181113_1

Met pensioen of niet, voor veel beleggers zijn couponrentes en dividenden een belangrijke aanvulling op het inkomen. In het webinar ‘Inkomen uit uw vermogen’ staat het genereren van kasstromen uit uw beleggingen centraal. Hoe selecteert u goede dividendaandelen en hoe zit het met dividend voor de ETF-belegger?

Tijdens het webinar op dinsdag 13 november geeft Hans op deze en andere vragen een duidelijk antwoord. Ook gaat hij in op de opbouw van een solide beleggingsportefeuille en de rol van obligatiefondsen met een aantrekkelijk dividendrendement binnen de portefeuille. Meld u aan voor dit gratis webinar en na afloop weet u precies welke beleggingen een bron van inkomsten vormen.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • De essentie van portefeuillemanagement
 • Oogsten met obligaties
 • Obligatiefondsen met een aantrekkelijk dividendrendement
 • Dividendaandelen selecteren
 • De kenmerken, risico’s en voordelen van dividend ETF’s

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is een must voor alle beleggers die willen leren hoe inkomen uit vermogen te halen. Basiskennis over aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s is een pre. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om vragen te stellen. Laat u inspireren en schrijf u kosteloos in voor dit webinar.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

13 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66