Turbo's voor beginners

Alles over turbo's 
do
15
nov
bincknederland/20181115_1

Hefboomproducten zoals turbo’s en opties hebben bij sommige beleggers de reputatie dat het gevaarlijke en speculatieve instrumenten zijn. De realiteit is anders. U kunt turbo’s namelijk verstandig gebruiken. Zowel offensief als defensief. Aan de hand van concrete voorbeelden laat Peter Siks zien wat de kenmerken zijn en natuurlijk waar de risico’s liggen.

In het webinar op donderdag 15 november leert u meer over hoe u succesvol kunt beginnen met beleggen in turbo's. Beperking van risico's is hierbij een belangrijk onderdeel. Komt u ook? Als beginnende turbobelegger mag u dit webinar niet missen.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Wat zijn turbo’s en hoe werken ze?
 • Hoe kunt u turbo’s offensief inzetten?
 • Hoe gebruikt u turbo’s defensief?
 • Wat zijn de kenmerken en risico’s van turbo’s?

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is bedoeld voor zowel de beginnende als de iets meer ervaren turbobelegger die hun kennis willen verdiepen. Natuurlijk krijgt u alle tijd en ruimte om vragen te stellen.

Turbo’s zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert Binck inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

15 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66