In de boardroom

In gesprek met Frans Muller, CEO van Ahold Delhaize 
ma
19
nov
bincknederland/20181119_3

In dit webinar, dat BinckBank organiseert in samenwerking met Euronext, zal Ahold Delhaize-CEO Frans Muller een uur lang uitgebreid vertellen en ondervraagd worden over de huidige strategie van zijn bedrijf en uiteraard de plannen voor de toekomst. 

Een interessante uitzending voor zowel de vele Binck-klanten die nu al aandelen Ahold Delhaize bezitten als voor beleggers die dit overwegen of graag meer van het bedrijf willen weten.

Als u wilt zien waar Ahold Delhaize onder leiding van Frans Muller naar toe koerst, mag u dit webinar niet missen. Kijkt u mee? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op maandag 19 november om 20.00 uur. 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Uitgebreid interview met Frans Muller door beurscommentator Jim Tehupuring
 • Wat zijn de huidige markttrends die van belang zijn voor het bedrijf en het aandeel
 • Aandacht en uitleg over de strategie van Ahold Delhaize
 • Een actuele blik van een analist op het aandeel.

 

Heeft u een vraag voor Frans Muller? Deze kunt u nu al insturen.

Stel uw vraag 

Ook tijdens de uitzending kunt u uw vragen insturen. Gezien de beperkte duur van het webinar, kunnen wij helaas niet garanderen dat elke vraag ook wordt beantwoord.
 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

19 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Frans Muller

  Frans Muller (57) volgde in juli van dit jaar Dick Boer op als CEO van Ahold Delhaize, dat in 2016 door een fusie is ontstaan. Daarvoor gaf hij drie jaar lang leiding aan het Belgische Delhaize. 

 •  

  Fernand de Boer

  Fernand de Boer is senior aandelen analist bij De Groof Petercam

 •  

  Jim Tehupuring

  Met zijn voorliefde voor derivaten beheert beleggingsexpert Jim bij ProBeleggen.nl een portefeuille die bestaat uit aandelen en opties. 

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66