Alles over ProTrader

'Vraag maar raak' webinar tijdens beurstijd 
do
22
nov
bincknederland/20181122_1

Om iedereen zo goed mogelijk bekend te maken met de mogelijkheden van het nieuwe ProTrader, organiseren we een speciaal ‘Vraag maar raak’ webinar tijdens beurstijd. 

Op 22 november om 14:00 uur laat beleggerstrainer Peter Siks u in een extra lang webinar zien hoe u zo goed mogelijk gebruik maakt van alle slimme tools en functionaliteiten van ProTrader. Nog belangrijker: dit 2 uur durende webinar is de plek waar u al uw vragen kunt stellen die live beantwoord zullen gaan worden. Voor actieve beleggers die het meeste uit ProTrader willen halen, is dit webinar een absolute must. Meld u snel aan!

Wat kunt u zoals verwachten?

 • U leert alles over het maken van uw eigen handelsscherm.
 • Live-demonstratie en tips voor het direct handelen uit de grafiek.
 • Eenvoudig uw instellingen en voorkeuren aanpassen en instellen.
 • Uitleg over de Quote Box, de optiecalculator en de Optiegrieken.
 • En natuurlijk het antwoord op al uw vragen!

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

22 nov
120 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66