Turbobeleggen voor gevorderden

In samenwerking met de Binck Beursvloer 
di
27
nov
bincknederland/20181127_1

Turbo’s zijn al jaren niet meer weg te denken als beleggingsproduct. Het is een hefboomproduct waarmee u versneld kunt inspelen op actuele marktontwikkelingen. Deze toepassing maakt het een geliefd product bij veel actief beleggende Nederlanders.

In dit webinar bespreekt Peter Siks, samen met Bart Peters van de Beursvloer, een aantal slimme strategieën. En dan gaat het om zowel de entry, het managen van de positie als de exit. Verder leert u welke aandelen op dit moment interessant zijn en hoe u daar op in zou kunnen spelen. Uiteraard komt het managen van de risico’s uitgebreid aan bod; essentieel bij hefboomproducten zoals turbo’s.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN


 • Hoe werken turbo’s (XL)? En hoe kiest u de juiste turbo?
 • Een aantal slimme turbostrategieën
 • Hoe bouwt u slim posities op en af?
 • Risico's van turbo's

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Om het webinar goed te kunnen volgen is het belangrijk dat u over basiskennis van turbo’s beschikt.

Let op! Turbo’s zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

27 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Bart Peters

  Bart Peters heeft een achtergrond als beurshandelaar, is gespecialiseerd in technische- en fundamentele analyse en heeft veel ervaring in de handel van derivaten.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66