Technische analyse voor gevorderden

Grafieken en koersberekeningen onder de loep 
di
04
dec
bincknederland/20181204_1

Hoe actiever u belegt, des te belangrijker korte termijn bewegingen zijn en hoe belangrijker technische analyse wordt. In het webinar 'Technische analyse voor gevorderden' leert u daarom hoe u als belegger (korte termijn) trends en omkeermomenten in de markt herkent.

In dit vervolg op het webinar 'Technisch analyse voor beginners’ van donderdag 11 oktober vertelt Hans u meer over koerspatronen als ‘de vlag’ en ‘de hoofdschouderformatie’. Daarnaast gaat hij dieper in op indicatoren als de Relative Strength Index (RSI), dual moving average en de MACD.

Aangezien technische analyse draait om koop- en verkoopmomenten, kunt u verwachte bewegingen goed bespelen met turbo’s. Hans staat dan ook stil bij welke turbo’s u in bepaalde marktsituaties het beste kunt inzetten. Meld u snel aan voor dit webinar op dinsdag 4 december.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Vlagpatronen en de hoofdschouderformatie
 • De RSI en divergentie, dual moving average en de MACD
 • Technische analyse en turbo’s: een goed huwelijk

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is bedoeld voor beleggers die enige ervaring hebben met technische analyse en bekend zijn met de werking van turbo’s (zowel long als short). Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Inschrijven voor het webinar is kosteloos.

Let op. Turbo’s zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

04 dec
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66