Slim beleggen met ETF's

Goedkope bouwstenen voor uw portefeuille 
ma
10
dec
bincknederland/20181210_1

De populariteit van ETF’s is de laatste jaren flink toegenomen. Sterker nog, ze zijn niet meer weg te denken uit het huidige beleggerslandschap. De opmars is terecht, want het zijn goede gespreide bouwstenen van een portefeuille. Tijdens dit webinar diepen beleggerstrainer Peter Siks en Martijn Rozemuller van Think ETF's (voormalig dochter van BinckBank) de belangrijkste eigenschappen van de ETF uit. Ook geven ze handvatten voor de selectie van de juiste ETF én de juiste plek binnen de beleggingsportefeuille.

Verder staat Martijn Rozemuller (@ChefTracker op Twitter), oprichter van Think ETF’s (en inmiddels Head of VanEck Europe), kort stil bij de recente overname door VanEck. Deze overname heeft het palet aan beschikbare ETF’s uitgebreid. Ook is er aandacht voor de ETF van de maand.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Het succes van ETF’s: lage kosten en veel spreiding.
 • Zelf met ETF’s een robuuste beleggingsportefeuille maken.
 • ETF van de maand.
 • En natuurlijk is er ook aandacht voor de risico's van beleggen in ETF's.

Wilt u het webinar volgen? Schrijf u dan direct in.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

10 dec
60 minuten

Sprekers

 •  

  Martijn Rozemuller

  Martijn Rozemuller is oprichter en managing partner van Think ETF's.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66