Wat brengt het nieuwe beursjaar?

Waar liggen de kansen en risico’s voor beleggers? 
ma
17
dec
bincknederland/20181217_1

Het nieuwe jaar staat voor de deur - met nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor beleggers altijd een uitgelezen moment om inspiratie op te doen voor 2019. Daarom hebben we een bekende, actieve belegger met een focus op Nederlandse aandelen voor u uitgenodigd. Iemand die niet alleen over beleggen praat, maar waar elke belegging van te volgen is bij ProBeleggen. In dit webinar geeft Albert Jellema zijn visie op het komende beursjaar.  Als belegger mag u dit webinar niet missen.

Inspiratie voor het nieuwe jaar krijgt u op maandag 17 december.

WAT KOMT ER AAN BOD?

 • Wat zijn in 2019 de (wereldwijde) onderwerpen waar u op moet letten?
 • Waar liggen de kansen en risico’s voor beleggers?
 • Hoe zit het met de waardering van de Nederlandse AEX- en AMX-aandelen?
 • Natuurlijk bespreekt Albert zijn favoriete aandelen.

VOOR WIE?

Bent u een belegger die op zoek is naar inspiratie van succesvolle beleggers? Dan is dit webinar iets voor u.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

17 dec
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Albert Jellema

  Albert Jellema is verbonden aan het beleggersplatfor en maakt gebruik van fundamentele analyse om zijn beleggingskeuzes te maken. Bij ProBeleggen beheert hij een portefeuille die bestaat uit Nederlandse aandelen.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66