Vooruitblik en visie op 2019

Met IEX en BNP Paribas 
do
03
jan
bincknederland/20190103_1

Het nieuwe beleggingsjaar staat voor de deur. Wat mag u hier als belegger van verwachten? Beleggerstrainer Peter Siks gaat hierover in gesprek met twee experts die hun sporen meer dan verdiend hebben in de beleggingswereld: Nico Inberg van beleggerswebsite IEX en Michael Cornelis van BNP Paribas. Zij geven hun visie op de huidige beurs en vertellen hoe zij aankijken tegen het jaar 2019. Zorg dat u er op donderdag 3 januari bij bent. Meld u snel aan voor het gratis webinar.


WAT KUNT U VERWACHTEN?

 • Een korte terugblik op 2018
 • Een vooruitblik op het komende beursjaar
 • Wat zijn mogelijke kanshebbers
 • Welke mogelijke beren zien we op de weg


IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is bedoeld voor alle beleggers die op zoek zijn naar een scherpe visie voor het beleggingsjaar 2019. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  


Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

03 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Michael Cornelis

  Michael Cornelis is sinds 2016 senior portfolio manager in het Multi Asset Solutions team, met een focus op Socially Responsible Investment (SRI). Hiervoor was hij 8 jaar senior portfolio manager bij NN Investment Partners. Michael is afgestudeerd econoom en werkt vanuit Brussel.

 •  

  Nico Inberg

  Nico Inberg is head of Markets & Research IEX Group en voormalig partner Optiver en Cebulon. In 2017 won hij de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66