Beter beleggen in opties met ProTrader

Alle mogelijkheden voor optiebeleggers uitgelicht 
di
08
jan
bincknederland/20190108_1

Speciaal voor onze actieve en meest veeleisende beleggers hebben we Binck ProTrader. Dit geavanceerde handelsplatform is onlangs compleet vernieuwd en er wordt nog volop aan ontwikkeld. Beleggerstrainer Peter Siks laat u graag zien hoe u zo goed mogelijk gebruik maakt van dit platform.

Peter zal uitgebreid stilstaan bij de mogelijkheden voor de optiebelegger. Denk hierbij aan de optiegrieken, de optiecalculator en de combinatieorder. Kortom, allemaal handige tools om optimaal te kunnen profiteren van de vernieuwde handelsapplicatie. Dit webinar is een must voor actieve traders. Meld u snel aan voor dit webinar op dinsdag 8 januari.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

 • U leert de laatste kneepjes van ProTrader.
 • Eenvoudig uw instellingen en voorkeuren aanpassen en instellen.
 • Live-demonstratie van verschillende ordertypes.
 • Uitleg over de optiecalculator en de optiegrieken.


NB. ProTrader is beschikbaar als u belegt met de beleggingspakketten Binck Blue of Black.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is geschikt voor actieve optiebeleggers die de mogelijkheden van ons meest geavanceerde handelsplatform beter willen benutten. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen. Dit webinar is geschikt voor actieve en ervaren optiebeleggers. 

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

08 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66