Trading met technische analyse

Herken trends en omkeermomenten in de markt 
do
17
jan
bincknederland/20190117_3

Hoe actiever u belegt, hoe meer u zich op korte termijn bewegingen moet richten en hoe belangrijker technische analyse wordt. Tijdens het webinar 'Trading met ‘Technische Analyse' leert u daarom hoe u als belegger korte termijn trends en omkeermomenten in de markt herkent. Aan de hand van actuele voorbeelden passeren verschillende TA-indicatoren en patronen de revue. De ervaren TA-specialist Bart Peters van de Binck Beursvloer schuift aan als gastspreker op donderdag 17 januari.

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Hoe een aandeel te beoordelen als technisch analist?
 • Live inzoomen op actuele voorbeelden
 • Slim inspelen op marktbewegingen met opties en turbo’s
 • Risicomanagement en technische analyse 

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is bedoeld voor zeer actieve beleggers die enige ervaring hebben met technische analyse. 

Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen. Naast de financieringskosten wordt het rendement van uw Binck turbo ook beïnvloed door de indirecte transactiekosten (spreadkosten). 

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

17 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Bart Peters

  Bart Peters heeft een achtergrond als beurshandelaar, is gespecialiseerd in technische- en fundamentele analyse en heeft veel ervaring in de handel van derivaten.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66