Opties en turbo’s combineren

Hefboomstrategieën optimaliseren door te combineren 
ma
04
feb
bincknederland/20190204_2

Dit webinar staat in het teken van de combinatie van turbo’s en opties. Beide hefboomproducten kunnen uitstekend als ‘stand alone’ gebruikt worden, maar in combinatie worden ze nog veel krachtiger. Tijdens dit webinar op maandag 4 februari leert u hoe dit precies werkt. 

Vanzelfsprekend zijn er ook risico’s verbonden aan het combineren van deze twee hefboomproducten; uiteraard besteden we hier ook aandacht aan. 

Wat kunt u verwachten?

Onderstaande onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens dit webinar:

 • In vogelvlucht de kenmerken van turbo’s en opties
 • Actief turbo's (dag)handelen met optiebescherming
 • 3 direct toe te passen handelsstrategieën met actuele prijzen
 • Het belang van risicomanagement bij deze combinatie


Is dit webinar iets voor u?

Om het webinar goed te kunnen volgen is het belangrijk dat u voldoende kennis heeft over zowel opties als turbo’s. Het webinar is alleen geschikt voor ervaren en gevorderde beleggers die ervaring hebben met beide hefboomproducten.

Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen. Naast de financieringskosten wordt het rendement van uw Binck turbo ook beïnvloed door de indirecte transactiekosten (spreadkosten). 

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

04 feb
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66