Investeren in kansrijke dynamische ondernemingen

Fundamentele analyse met fondsmanager OBAM 
di
14
mei
bincknederland/20190514_1

Wie aandelen voor de lange termijn selecteert, kan niet zonder fundamentele analyse. Industriepositionering, winstgevendheid, financiële gezondheid, winst- en dividendgroei zijn belangrijke aspecten in het keuzeproces. Maar welke factoren spelen nog meer een rol? Tijdens het webinar gaat onze beleggerstrainer Hans Oudshoorn hierover in gesprek met Sander Zondag.

Sander Zondag heeft 25 jaar ervaring in portefeuillemanagement en werkte ondermeer bij APG en enkele grootbanken. Sinds 2011 maakt hij deel uit van het OBAM-team, vanaf begin 2013 als Chief Investment Officer. Hij kan terugkijken op een goede performance. Tijdens het webinar vertelt Sander hoe hij dat weet te bereiken en waar hij op let bij zijn selectie van aandelen. Het belooft een interessante uitzending te worden waarbij een aantal aandelen concreet besproken wordt en natuurlijk is er ook aandacht voor de risico's.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Trends van de toekomst: beleggen in de markten van morgen
 • Hype of echte gamechanger? Disruptieve bedrijfsmodellen
 • Toonaangevende technologie als drijvende kracht
 • De cirkel van kwaliteit: positie, kasstromen en winstontwikkeling

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.


IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met kennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook uw fundamentele aanpak verfijnen en basisspelers leren selecteren? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

14 mei
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

 •  

  Sander Zondag

  Sander behoort sinds september 2011 tot het OBAM-team en is sinds begin 2013 Chief Investment Officer van het BNP Paribas Global Equity Investment Center waaronder het OBAM fonds valt.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66