In de boardroom

In gesprek met Herna Verhagen, CEO van PostNL 
di
11
jun
bincknederland/20190611_3

In dit webinar, in samenwerking met Euronext, zal PostNL-CEO Herna Verhagen een uur lang uitgebreid vertellen en ondervraagd worden over de huidige strategie van haar bedrijf en uiteraard de plannen voor de toekomst. 

Een interessante uitzending voor zowel de vele Binck-klanten die nu al aandelen PostNL bezitten als voor beleggers die dit overwegen of graag meer van het bedrijf willen weten. 

Als u wilt zien waar PostNL onder leiding van Herna Verhagen naar toe koerst, mag u dit webinar niet missen. Kijkt u mee? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op dinsdag 11 juni om 20.00 uur.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Uitgebreid interview met Herna Verhagen door beurscommentator Jim Tehupuring
 • Over kansen en bedreigingen. Maar ook over dividendrendement en innovaties.
 • Aandacht en uitleg over markttrends en de strategie van PostNL
 • Een actuele blik van beursexpert Nico Inberg op het aandeel.

 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

11 jun
60 minuten

Sprekers

 •  

  Herna Verhagen

  Herna Verhagen is CEO van PostNL

 •  

  Pim Berendsen

  Pim Berendsen is CFO van PostNL

 •  

  Nico Inberg

  Nico Inberg is head of Markets & Research IEX Group, voormalig partner Optiver en Cebulon en analyseert aandelen voor IEX Premium. In 2017 won hij de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

 •  

  Jim Tehupuring

  Met zijn voorliefde voor derivaten beheert beleggingsexpert Jim bij ProBeleggen.nl een portefeuille die bestaat uit aandelen en opties.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66