De economie volgens Jaap van Duijn

In gesprek met een echte beursveteraan 
di
27
aug
bincknederland/20190827_1

Het huidige economische klimaat is voor steeds meer beleggers lastig te peilen. Denk aan de geopolitieke spanningen, de onverwachte acties van Trump, het beleid van de Centrale Bankiers en een mogelijke recessie die op de loer ligt. Genoeg stof voor een interessante gesprek met de beursveteraan Jaap van Duijn. Een man met een bijzondere staat van dienst die beleggers graag de grote lijnen schetst. 

Als geïnteresseerde belegger mag u dit webinar niet missen. Komt u ook? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op dinsdag 27 augustus.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden
 • De visie van Jaap op de aandelen- en  rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden? En welke te overwegen
 • Hoe kunt u het marktrisico reduceren

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer willen weten van de visie van Jaap van Duijn. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

27 aug
60 minuten

Sprekers

 •  

  Jaap van Duijn

  Jarenlang was prof.dr. Jaap van Duijn het gezicht van Robeco, aan welk bedrijf hij van 1983 tot aan zijn pensionering in 2005 verbonden was.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66