The art of stockpicking

Hoe kiest u het juiste aandeel? 
do
26
sep
bincknederland/20190926_1

Speciaal voor onze beleggers die het liefste zelf alle keuzes maken, is Stephen Hendriks van Beleggers Belangen te gast. Stephen is al meer dan 20 jaar verbonden aan Beleggers Belangen en richt zich daar vooral op assetlocatie en strategie.
 
Stephen legt uit hoe hij naar individuele aandelen kijkt en welke selectiecriteria voor hem belangrijk zijn. Uiteraard komen de risico’s ook uitgebreid aan bod. Daarnaast zal er ruimte zijn om dieper in te gaan op het belang van ‘de balans in de portefeuille’. Voor actieve zelfbeleggers die nog beter hun aandelen willen selecteren is dit webinar een absolute must. Meld u snel aan! 


WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Het belang van Fundamentele Analyse
 • Wat zijn de belangrijkste ratio’s om naar te kijken
 • Hoe de inzichten te vertalen naar beleggingsstrategie
 • Hoe kunt u als zelf belegger het risico beperken


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is geschikt voor de meer ervaren belegger die meer willen weten over aandelenselectie. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

26 sep
60 minuten

Sprekers

 •  

  Stephen Hendriks

  Stephen Hendriks (1970) werkt sinds 1998 voor Beleggers Belangen. Na een studie Economie met specialisaties Macro-Economie en Financiering is hij de beleggingswereld ingegaan.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66