Haal meer uit uw Binck Rekening

Er is meer mogelijk dan u denkt 
ma
07
okt
bincknederland/20191007_1

Dit webinar staat in het teken van de (platform) mogelijkheden als u belegt bij BinckBank. Die variëren van het geheel naar eigen wens inrichten van het portefeuilleoverzicht tot het aanmelden voor een aandeelhoudersvergadering.

Beleggerstrainer Peter Siks legt uit waar u deze diensten en functionaliteiten vindt, hoe ze werken en wat de mogelijke risico's zijn. Het webinar is geschikt voor met name beginnende beleggers die meer willen weten over de functionaliteiten van het bekroonde handelsplatform van BinckBank.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Onderstaande onderwerpen komen in ieder geval aan bod tijdens dit webinar:

 1. Binck Academy: Leer beter beleggen op het educatieplatform
 2. Hoe richt u uw portefeuille in naar eigen voorkeuren
 3. Hoe koppelt u de Binck-app aan uw rekening
 4. Eenvoudig selecties maken met ETF’s en beleggingsfondsen met de Fondsvergelijker
 5. Periodiek beleggen in ETF’s en beleggingsfondsen bij Binck Fundcoach
 6. Hoe meldt u zich (gratis) aan voor een aandeelhoudersvergadering
 7. Hoe kunt u uw dividend automatisch herbeleggen
 8. Hoe voegt u rekeningen in vreemde valuta toe
 9. Hoe kan ik profiteren van de Combi-Deal

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Wilt u meer halen uit uw rekening bij BinckBank? Dan is het een must om dit webinar te volgen dat plaatsvindt op 7 oktober om 20:00 uur; u steekt er vast wat van op. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om uw vragen te stellen.   

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

07 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66