Groen beleggen, hoe doe ik dat?

Alles over duurzaam beleggen bij BinckBank 
ma
28
okt
bincknederland/20191028_1

Veel beleggers krijgen steeds meer oog voor het begrip duurzaamheid. En ze willen stemmen met hun voeten door ook duurzaam te beleggen. Maar hoe kunt u dit als belegger nu in de praktijk brengen?

Een partij waarbij duurzaamheid centraal staat is natuurlijk Triodos. Ook bij beleggen en daarom zijn wij ook blij dat ze een kijkje in de keuken willen geven als het gaat om duurzaam beleggen.

In dit webinar gaat beleggerstrainer Peter Siks van BinckBank in gesprek met Tim Crijns, fondsmanager van het Fair Share Fund van Triodos, over duurzaam beleggen. Ook staan ze stil bij de vraag hoe een zelfstandige opererende belegger zo duurzaam mogelijk kan beleggen en natuurlijk bespreken ze de risico's want het blijft beleggen.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

 • Wat is duurzaam beleggen eigenlijk
 • Hoe kijkt Triodos aan tegen duurzaam beleggen en hoe vertalen ze dit in de praktijk
 • Welke tips zijn er voor beleggers die duurzamer willen gaan beleggen
 • En er is er oog voor de risico's die natuurlijk net zo goed met duurzaam beleggen gepaard gaan.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is bedoeld voor belegger die meer willen weten over duurzaam beleggen en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

28 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Tim Crijns

  Tim Crijns is fondsbeheerder van het Triodos Fair Share Fund.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66