Extra pensioen door slim beleggen

Zo profiteert u optimaal van fiscale voordelen 
di
05
nov
bincknederland/20191105_1

Voor steeds meer Nederlanders dreigt een pensioengat. Zzp-ers en flexwerkers die hiervoor geen geld opzij zetten, maar ook werknemers die de opbouw via hun pensioenfonds onder druk zien staan.

Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om zelfstandig (extra) pensioen op te bouwen. Via Binck Pensioen kan dit zelfs met een mooi belastingvoordeel!

Graag leggen wij in dit webinar uit hoe Binck Pensioen werkt en hoe u dit zelf kunt regelen. En hoe u met geduld maandelijks of een keer per jaar een bedrag opzij zet. Geld dat voor u wordt belegd en waarmee u stap voor stap een extra kapitaal realiseert.

Wilt u graag beleggend extra pensioen opbouwen, maar weet u niet hoe? Wilt u weten hoe het zit met de fiscale voordelen? Of wilt u weten hoeveel geld u opzij moet zetten om een paar jaar eerder te stoppen met werken?

Daarover gaan we in dit webinar in gesprek met Peter Siks en Ronald Veerman, twee beleggingsexperts van BinckBank. Meld u snel aan voor dit webinar. Pensioen moet je doen!

Wat kunt u zoal verwachten?

 • De laatste stand van zaken rondom AOW, pensioenen en andere pensioenproblematiek.
 • Uitleg van het pensioenstelsel en hoe u zelf extra pensioenvermogen kunt opbouwen bij BinckBank.
 • De (belasting)voordelen van een Binck Pensioen-rekening en hoe u zelf kunt uitrekenen welke bedragen u fiscaal gunstig kunt beleggen.

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor elke belegger die meer wil weten over beleggen voor pensioen en hoe u zo slim mogelijk kunt doen.


BinckBank verstrekt geen fiscaal advies. Uw fiscale behandeling hangt mogelijk ook af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Voor meer informatie over uw fiscale situatie adviseren wij u contact op te nemen met een fiscaal adviseur.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

05 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Ronald Veerman

  Ronald Veerman is financieel expert bij BinckBank. Daarvoor was hij jarenlang actief als financieel journalist in onder andere Den Haag, Brussel en Amsterdam. Het meest recent als hoofdredacteur van De Financiele Telegraaf (DFT).

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66