De favoriete aandelen voor 2020

De visie van de beleggingsexperts van IEX en BeleggersBelangen 
do
09
jan
bincknederland/20200109_1

Het huidige economische klimaat is voor steeds meer beleggers lastig te peilen. De geopolitieke spanningen, de onverwachte acties van Trump, het beleid van de Centrale Bankiers, de handelsoorlog en hoe zit het met ‘de recessie’? Genoeg stof voor een interessant uur met twee bekende 'stock pickers'. Nico Inberg van IEX en Stephen Hendriks van BeleggersBelangen schuiven aan om hun visie te geven op beleggingsjaar 2020. Als belegger mag u dit webinar niet missen. Komt u ook? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op 9 januari.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden?
 • De visie op de aandelen- en rentemarkt
 • En welke individuele aandelen staan op de favorietenlijst?
 • En natuurlijk is er ook aandacht voor de risico's.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer willen weten over de visie van deze twee experts en inspiratie willen opdoen voor het nieuwe beleggingsjaar. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

09 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Stephen Hendriks

  Stephen Hendriks (1970) werkt sinds 1998 voor Beleggers Belangen. Na een studie Economie met specialisaties Macro-Economie en Financiering is hij de beleggingswereld ingegaan.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Nico Inberg

  Nico Inberg is head of Markets & Research IEX Group, voormalig partner Optiver en Cebulon en analyseert aandelen voor IEX Premium. In 2017 won hij de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66