Beginnen met opties

Alles over de basics van beleggen in opties 
ma
27
jan
bincknederland/20200127_1

De veelzijdigheid van opties maakt ze interessant voor zowel defensieve als offensieve toepassingen. Tijdens dit webinar leert beleggerstrainer Peter Siks u de basissbeginselen van opties. Maar u krijgt ook meteen handige tips om opties toe te passen. Bijvoorbeeld hoe u opties kunt gebruiken om aandelen met korting te kopen. Of hoe u door opties slim te gebruiken extra rendement kunt maken in een zijwaarts bewegende markt. En natuurlijk vertelt Peter u ook alles over de risico's.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Het kopen of schrijven van call- en put opties
 • Uitleg over tijds- en intrinsieke waarde
 • Rendement met opties in een zijwaarts bewegende markt
 • De risico's van beleggen in opties

Beleggen in opties kent risico’s. U kunt bij sommige toepassingen meer dan uw inleg verliezen.

Het webinar is bedoeld voor beleggers die nog geen of weinig ervaring hebben met opties. Tijdens het webinar heeft u middels een chat-functie de mogelijkheid om vragen te stellen.

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

27 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66