Beleggen in de markten van morgen

Sectorbeleggen in thema’s en trends 
wo
05
feb
bincknederland/20200205_1

 “Een goede ijshockeyspeler schaatst daar waar de puck is, maar een hele goede ijshockeyspeler schaatst daar waar de puck straks heen gaat”, zei de Canadese ijshockeylegende Wayne Gretzky ooit. Een betekenisvolle quote, ook voor beleggers. De opkomst van nieuwe sectoren biedt namelijk investeringskansen in bedrijven die kunnen uitgroeien tot marktleiders zoals Apple of Microsoft.

Maar hoe kunt u slim voorsorteren op de beurs met uw portefeuille? In dit webinar vertelt Hans hoe u met een deel van uw beleggingen kunt inspelen op onderwerpen als de vergrijzing, de snelgroeiende game-industrie of de sector alternatieve energie.

Nieuwsgierig naar de steden van de toekomst waar de sectoren infrastructuur, smart home, e-commerce, gezondheidszorg en technologie samenkomen? Of wilt u meer weten over de ontwikkeling en exploitatie van slimme fabrieken – denk daarbij aan de transformatie van de industrie door nieuwe technologieën en innovatie – en de bedrijven die daarbij betrokken zijn? Ook dat komt aan bod.

Kortom, wilt u ideeën opdoen hoe te beleggen in bijbehorende sectoren als robotica, cloud computing, cyber security, 3D-printing, het populaire internet of things (IoT) en de risico’s van deze beleggingen? Dan mag u dit webinar niet missen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • De Core-Satellite strategie
 • Het nut van sectorbeleggen
 • Beleggen in de markten van morgen met beleggingsfondsen en ETF’s
 • Integraal: de aandachtspunten en risico’s

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar woensdag 5 februari 2020. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

05 feb
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66