Beleggen in tech aandelen

Hoe selecteert u de nieuwe Amazon, Apple of Alphabet? 
ma
24
feb
bincknederland/20200224_1

Speciaal voor onze beleggers die geïnteresseerd zijn in de technologie sector, hebben we Marc Langeveld uitgenodigd. Marc is al meer dan 30 jaar belegger en vooral gespecialiseerd in ‘tech’. Hij is onder andere verbonden aan ProBeleggen waar u met hem mee kunt kijken naar zijn beleggingen.

Marc legt uit hoe hij naar individuele aandelen kijkt en welke selectiecriteria voor hem belangrijk zijn. Uiteraard komen ook de risico’s uitgebreid aan bod. Daarnaast zal er ruimte zijn om dieper in te gaan op brede ontwikkelingen in deze sector. Voor actieve beleggers die nog beter hun tech aandelen willen selecteren is dit webinar een absolute must.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Het belang van Fundamentele Analyse
 • Wat zijn de belangrijkste ratio’s om naar te kijken
 • Hoe vertaalt u de inzichten naar beleggingsstrategie
 • Wat zijn de grootste risico’s van beleggen in tech?

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is geschikt voor gevorderde beleggers die meer willen weten over de tech sector en aandelenselectie. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  


Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

24 feb
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Marc Langeveld

  Marc Langeveld heeft een lange staat van dienst in de beleggingswereld en was 10 jaar portfolio manager van het Antaurus Europe Fund. Nu gaat hij bij ProBeleggen op zoek naar de winnaars van morgen in de technologie sector.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66