De zin en onzin van beurswijsheden

Met welke beurswijsheden kunt u als belegger uw voordeel doen? 
ma
09
mrt
bincknederland/20200309_1

Niemand minder dan Lukas Daalder, de Chief Investment Strategist van BlackRock, schuift aan om uw gids te zijn in de wereld van beurswijsheden. En ja, sommige zijn onzin, maar een aantal biedt een schat aan informatie waar u als belegger uw voordeel mee kunt doen. Lukas legt de beurswijsheden zijn strenge kwantitatieve meetlat om ze te kwalificeren als nuttig of nutteloos. Daarbij kan het ook nog zijn dat eerdere wijsheden na wetenschappelijk onderzoek opeens geen wijsheden meer zijn.

Wat u u zoal verwachten?

Er wordt uitgebreid stilgestaan bij wijsheden als:

 • Sell in May and go away, but remember….
 • Het FOMC effect
 • Het januari-effect
 • Laatste dag van de maand effect

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Wilt u meer achtergrond rondom beleggen en alle (on) waarheden die daarover verteld worden? Dan is het een must om dit webinar te volgen dat plaatsvindt op maandag 9 maart om 20:00 uur; u steekt er vast wat van op. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

09 mrt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Lukas Daalder

  Lukas Daalder is Chief Investment Strategist voor BlackRock Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de communicatie van de visie van het BlackRock Investment Institute en andere beleggingsteams.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66