Uw beleggingen en de coronacrisis

Tips, trucs en veelvoorkomende vragen 
do
02
apr
bincknederland/20200402_1

Het zijn bijzondere tijden. Vrijwel iedereen wordt geraakt door de uitbraak van het coronavirus. Ons dagelijks leven staat op zijn kop en ook op de beurs is het hectisch. Om die reden heeft BinckBank een webinar ingelast om u in deze uitdagende markt zo goed mogelijk te ondersteunen. Centraal in het webinar staan namelijk alle vragen die u als belegger bezig houdt.

Onze beleggerstrainer Peter Siks start dit webinar met zijn duiding van de huidige situatie. Wat is er aan de hand op de financiële markten? Hierbij kijkt hij voornamelijk naar de aandelenmarkt.  Daarna is het de beurt aan u, want het grootste gedeelte van het webinar staat in het teken staan van úw vragen. Daarmee wordt het een nog interactiever webinar dan u van ons gewend bent.

Dus mocht u nu al een vraag hebben, stuur deze naar academy@binck.nl 

Wat kunt u verwachten?

 • Duiding van de huidige situatie op de financiële markten
 • Uw vragen die u nu al aan ons kunt stellen.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor alle beleggers die met vragen zitten met betrekking tot de huidige beurscrisis. Wij proberen om de inhoud van het webinar zo relevant mogelijk te houden voor alle deelnemers. Het is echter mogelijk dat bepaalde specifieke onderwerpen niet direct op uw situatie van toepassing zijn. 

NB. Zoals u waarschijnlijk weet geven we bij BinckBank geen beleggingsadvies. Wellicht ten overvloede wijzen we u erop dat Peter in dit webinar geen antwoorden geeft op vragen met de strekking of u er goed aan doet een bepaald aandeel aan te schaffen of te verkopen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

02 apr
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66