Blik op Nederland

Slim aandelen selecteren met fundamentele analyse 
wo
08
apr
bincknederland/20200408_1

Wie aandelen voor de lange termijn selecteert, kan niet zonder fundamentele analyse. Financiële gezondheid en winstgevendheid zijn belangrijke aspecten in het keuzeproces. Maar welke factoren spelen nog meer een rol? Tijdens het webinar gaat onze beleggerstrainer Hans Oudshoorn hierover in gesprek met Willem ‘Mr. Small Cap’ Burgers.

Willem is jarenlang managing director geweest van het Orange Fund van Kempen, inmiddels is hij al 13 jaar fondsmanager én partner van het veelvuldig bekroonde Add Value Fund. En ze hebben wat te vieren: 8 april, de datum van de uitzending, is hun fonds precies tien jaar beursgenoteerd. Tijdens het seminar vertelt Willem hoe hij met zijn fonds probeert de benchmarkt te verslaan, en waar hij op let bij zijn selectie. Het wordt dus een interessante uitzending waarbij een aantal aandelen concreet besproken wordt.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Bottom-up beleggen: het bedrijf centraal stellen
 • Innovatie en R&D als sleutel tot succes
 • Toonaangevende technologie als drijvende kracht
 • Investeren in marktleiders met groeipotentie
 • En natuurlijk is er ook aandacht voor de risico's.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met kennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook uw fundamentele aanpak verfijnen en basisspelers leren selecteren? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

08 apr
60 minuten

Sprekers

 •  

  Willem Burgers

  Willem Burgers is sinds februari 2007 binnen het Add Value Fund Management lid van het beheerteam van Add Value Fund en aandeelhouder in Add Value Fund Management B.V.

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66