Hoe staan de wereldwijde aandelenmarkten ervoor?

Temperatuurmeting met de aandelenstrateeg van Saxo Bank 
do
07
mei
bincknederland/20200507_1

Afgelopen maanden zagen we een ongekende volatiliteit op de wereldwijde aandelenmarkten. Nu we in rustiger vaarwater beland lijken, is het tijd om de balans op te maken. Dit doet beleggerstrainer Peter Siks samen Peter Garnry, de internationaal bekende aandelenstrateeg van Saxo Bank. Van Garnry krijgt u duiding over de impact van het coronavirus wereldwijd en leert u hoe u bedrijven in deze bijzondere tijden kunt waarderen op hun 'fundamentals'. Uiteraard is er ook aandacht voor de grootste risico’s van het moment. Kortom, als u benieuwd bent naar de visie op stand van de markt van dé aandelenstrateeg van Saxo Bank, is dit een webinar dat u niet mag missen.

Let op: de presentatie is in het Engels en het webinar wordt uitgezonden om 14.00 uur!  Garnry zal, gezien de bijzondere omstandigheden, niet in de studio aanwezig zijn, maar zijn visie en expertise delen via een videoverbinding. 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden
 • De visie van Garnry op de wereldwijde aandelenmarkten
 • Welke sectoren te mijden en welke te overwegen
 • En natuurlijk is er aandacht voor de risico's

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg kan minder waard worden.

Is dit webinar iets voor u?

Als belegger mag u dit webinar niet missen, maar om het webinar goed te kunnen volgen is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk. Meld u kosteloos aan voor dit webinar op donderdag 7 mei om 14.00 uur. Uiteraard kunt u uw vragen stellen tijdens de uitzending.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

07 mei
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Peter Garnry

  Peter Garnry is hoofd aandelenstrategie bij Saxo Bank. Ook is hij verantwoordelijk voor het team dat kwantitatieve strategieën voor trading ontwikkelt en analyses maakt voor de aandelenmarkten.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66