Succesvol beginnen met beleggen

Uw eerste stappen op de beurs 
ma
18
mei
bincknederland/20200518_1

Beginnen met beleggen. Hoe doet u dat nou eigenlijk? Waar moet u op letten? Welke risico's passen wel of juist niet bij u? Belangrijke vragen, zeker in deze hectische beurstijden. Beleggerstrainer Peter Siks vertelt u in dit webinar wat u wel en wat u niet van beleggen mag verwachten en leert u wat de bekende valkuilen zijn voor beleggers en hoe u die kunt vermijden.

Uiteraard besteedt hij ook aandacht aan de website. Zo leert u hoe u eenvoudig een order inlegt en hoe u gebruik maakt van de verschillende slimme tools bij BinckBank. Aan het eind van het  webinar weet u wat de belangrijkste stappen zijn die u moet zetten om goed voorbereid te beginnen met beleggen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn de pijlers van succes en welke valkuilen moet u vermijden
 • Hoe werkt de website van BinckBank?
 • Hoe legt u eenvoudig een order in?
 • En natuurlijk komen ook de risico’s van beleggen uitgebreid aan bod


Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beginnende beleggers die hun kennis over beleggen en de beleggingssite van BinckBank willen vergroten. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.

 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

18 mei
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66