Sectorbeleggen in thema’s en trends

Slim voorsorteren op de ontwikkelingen van morgen 
wo
03
jun
bincknederland/20200603_1

De opkomst van economische regio’s en nieuwe sectoren biedt investeringskansen in landen én bedrijven. In dit vervolg op het webinar ‘Beleggen in de markten van morgen’ vertelt beleggerstrainer Hans Oudshoorn hoe u met een deel van uw beleggingen kunt inspelen op opkomende markten en de sectoren IT en biotechnologie. En hoe u slim kunt voorsorteren op de beurs met uw portefeuille op de financials van morgen: fintech-bedrijven.  

Kortom, als u ideeën op wilt doen met een knipoog naar de toekomst en met aandacht voor de risico’s van deze beleggingen. Dan mag u dit webinar niet missen.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Wat kunt u zoals verwachten?

 • Groeiregio’s met aantrekkelijke koers-winstverhoudingen
 • Sectorbeleggen: slim satellieten selecteren
 • Beleggingsfondsen en ETF’s om op uw radar te houden
 • Integraal: de aandachtspunten en risico’s

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar op woensdag 3 juni 2020. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

03 jun
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66