Wat brengt het najaar?

Kansen, bedreigingen en aandelentips 
ma
13
jul
bincknederland/20200713_1

We hebben een ongekend turbulent eerste halfjaar achter de rug. Een scherpe daling werd snel gevolgd door een zeer sterk herstel. Maar hoe nu verder? Wat gaat de tweede helft van 2020 beleggers brengen? Hoe diep en langdurig gaat de recessie zijn? Wat als er een tweede Coronagolf komt? En hoe zit het met de handelsoorlog tussen China en de VS? Allemaal vragen die menig belegger bezig houden. Onze gast Nico Inberg geeft daarom zijn visie op de huidige markt en deelt zijn verwachting voor de tweede helft van het jaar. En hij geeft aan welke aandelen op dit moment op zijn favorietenlijst staan en natuurlijk staat hij ook stil bij de risico's.
 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden?
 • Visie op de aandelen- en rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden? En welke te overwegen?
 • Nico's favoriete aandelen 


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer willen weten van de visie van Nico Inberg. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen. 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

13 jul
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Nico Inberg

  Nico Inberg is head of Markets & Research IEX Group, voormalig partner Optiver en Cebulon en analyseert aandelen voor IEX Premium. In 2017 won hij de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66